Femeia cu barba, intre moarte, circ si ostentatie

Dumnezeu a lasat femeia de o frumusete tulburatoare, cu ochii limpezi si buzele aprinse ingemanate. Pe umerii firavi parul ii curge in valuri suave de matase, iar zambetul obrajilor aprinde ca o flacara sufletul barbatului. Din crestetul capului pana in varfurile degetelor de la picioare remarcam perfectiunea desavarsita. E capodopera Creatorului Ceresc. Cum sa nu vina diavolul sa o strice?

Cred ca inca din rai, daca Eva aparea intr-o zi cu barba inaintea lui Adam, acesta ar fi preferat probabil iadul. Si mai cred ca era un motiv suficient pentru izgonirea lor, daca Adam ar fi acceptat sa se uite la ea numai cu un ochi, si sa accepte cu mintea si sufletul o asemenea aratare.

In antichitate o asemenea aparitie ar fi insemnat indiscutabil uciderea cu pietre. Sa fim bine intelesi, ne referim aici la pilozitatea faciala la femei. O sa-mi spuneti ca poate fi o problema genetica sau ca e o boala. Chiar si asa esti obligat sa te mantuiesti, caci multe piedici si incercari ne sunt date tocmai ca sa ajungem in Imparatia lui Dumnezeu. In cazul de fata e simplu sa alegi binele: te barbieresti zilnic de zece ori daca trebuie si iti acoperi fata cand te-ai taiat cu lama.

In satul romanesc de acum 50-100 de ani, neclintit in Dreapta Credinta, n-a incaput femeia cu barba, ea ar fi fost cu siguranta imaginea personificata a satanei, asa ca a fost trimisa direct la circ. Acolo barba unei femei facea toti banii, la fiecare aparitie oamenii se cruceau si plateau, socati dar si fericiti ca soata lor are tot parul pe cap, la locul lui. Doamne pazeste!

Dar sa intram in miezul problemei, femeia cu barba din zilele noastre. O asemenea problema de ordin estetic, nu mai este de mult o problema decat daca vrei tu sa fie. Chirurgia estetica iti „barbiereste” definitiv barba, nasul, obrajii, celulita, sanii, pana si organele sexuale.  Desigur ca dorim sa ne referim in continuare si la Conchita Wurst, castigatoarea Eurovision 2014.

Creatura este semenul nostru, lasat de Dumnezeu printre noi ca sa ne mantuim. E problema lui daca s-a nascut barbat si s-a mutilat fizic si psihic in tentativa de a deveni ceea ce nu este: femeie. Cum spuneam, chirurgia estetica remediaza orice pentru bani si ea te-ar putea transforma fizic si intr-un extraterestru, numai bun de castigat Univervisionul. Asta nu insemneaza ca si esti extraterestru, ci inseamna cel mult ca esti pe alta planeta si ca ai dobandit o boala psihica.

Conchita Wurst este produsul societatii moderne in care traim. Societatea ii permite sa fie barbat si sa se declare femeie. Pana aici nimic nou, e plin de homosexuali si travestiti! Ce ne socheaza atunci la aceasta „femeie”? Barba! E o jignire pe fata, la propriu si la figurat. Conchita ne arunca manusa: „sunt homosexual, nu ma confundati cu o femeie, priviti-mi barba”. Ea distruge, desi nu este femeie, toata gratia si feminitatea iubitei, sotiei, mamei sau bunicii noastre, aruncand in derizoriu capodopera dumnezeiasca. Cu alte cuvinte, barba de pe fata ei este lasata intentionat ca sa nu cumva sa o confundam cu o femeie si sa intelegem cu totii ca e un homosexual sadea. Aparitia ei ostentativa la un festival atat de promovat este o jignire adusa acelora care inteleg sa fie barbati sau femei, in conformitate cu voia Domnului si certificatul de nastere.

Asadar Conchita nu ne-ar fi speriat copiii la televizor daca societatea in care traim ar fi avut valori daca nu crestin-ortodoxe, macar de bun simt estetic. Ce sa mai facem acum oameni buni? Sa scoatem pana si TVR din grila de programe ca sa ne putem educa normal copiii?

Fratilor, e inceputul sfarsitului…Ce mai urmeaza dupa femeia cu barba, primul om cu coada si coarne de diavol?

315028_290618360953333_772103506_n

Sursa pozelor: profilul facebook Conchita Wurst.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *